• office@newstefycompany.rs
  • +38163845-845-2

NEW STEFY COMPANY

Kako odabrati pravi servis?

Odlučili ste da kupite nov auto. Izdvojili ste neku određenu svotu novca i uzeli automobil onakav kakav ste zamišljali. Enterijer, multimedija, prateća oprema, boja, što se Vas tiče sve u savršenom stanju. Ali šta dalje?

Da biste održali auto da bude barem približno sličan kao na početku kada ste ga uzeli neophodne su neke mere predostrožnosti a to su redovni pregledi.

Kao i sve, ono što se koristi, to se i troši. Kada se troši, mora se obnavljati. Kada se obnavlja, produžava se vek trajanja. To je jedan krug koji bi trebalo da bude ispunjen. Kada to ispunjavano nemamo razloga za brigu.

audi sabac

Izaberite majstore u koje ste sigurni

Najlakši način da pametno izaberete servis jeste da birate onaj koji je specijalizovan za Vaš automobil.

Za početak, kada odete u servis koji radi samo jednu marku automobila, već ste pedeset posto sigurni u dobar rezultat. 

Zašto to kažemo?

Postoji mnogo servisa koji rade sve. Kada kažemo sve, onda stvarno mislimo sve. Međutim, auto je sam po sebi jako kompleksan. Da ne pričamo o novijim automobilima gde se jedna stvar pokvari i povuče za sobom još deset. 

Zbog toga, mnogo je važno da odete kod nekog ko će po vašem objašnjenju problema već znati rešenje. 

Pored servisa, jako važnu ulogu igraju majstori. Zato treba da izaberete majstore u koje ste sigurni i kojima možete da poverite svoj automobil.  

Zato birajte pametno, jer će to Vaš auto osetiti. 

O firmi

Kada volimo ono što radimo, onda stavljamo srce u posao i nikad ne dajemo manje nego najbolje od sebe.

Firma New Stefy Company posluje sa radom od 2005. godine. Bavi se uslugama prodaje, servisiranja, limarskih i farbarskih radova za sve tipove iz Audi programa. Svojim iskustvom i znanjem ispunjava potrebe i zahteve svojih klijenata koji su potom zadovoljni uspešno obavljenom poslu. Najbitnije u našem poslovanju a i okruženju je zadovoljan kupac. Efikasnost i brzina našeg osoblja krasi i opravdava postojanje ove firme i kao rezultat imamo stalne mušterije. 

New Stefy Company teži ka tome da pruži samo najbolji kvalitet a naravno i po razumnim cenama. Naša posvećenost ovom poslu i jeste glavni razlog što nam se mušterije iznova i iznova vraćaju. Bilo da Vaš automobil treba zamenu ulja, zamenu delova, limarijske ili farbarske usluge, naši mehaničari sa dugogodišnjim iskustvom su tu da Vam pomognu sa svojim sposobnostima i znanjem koji poseduju.